flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик особи зареєстроване місце проживання (перебування), місце знаходження якого невідоме Гринишака Ігоря Богдановича

05 лютого 2024, 17:18

Оголошення про виклик особи зареєстроване місце проживання (перебування), місце знаходження якого невідоме.

До уваги громадянина Гринишака Ігоря Богдановича.

Дата документу 05.02.24                                                    Справа № 354/1692/23

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області викликає у якості відповідача у цивільній справі за позовом   Гарасимчук Марії Михайлівни до Надвірнянського відділу державної виконавчої служби у Надвірнянському районі Івано-Франківської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «АЛЬКОР ІНВЕСТ», Ковток Віктора Петровича, Гринишака  Ігора Богдановича про визнання незаконною та скасування постанови  державного виконавця про передачу майна стягувачу в рахунок погашення боргу,  скасування акта про передачу майна стягувачу в рахунок погашення боргу, визнання недійсним свідоцтва про право власності на нерухоме майно, визнання недійсними  договорів купівлі-продажу  2-х об’єктів незавершеного будівництва та земельної ділянки, визнання права власності на нерухоме майно, витребування майна з чужого незаконного володіння,   Гринишака  Ігоря Богдановича.

Вказана справа призначена до судового розгляду на 18 березня 2024 року на 10 год 00 хв. у приміщенні Яремчанського міського суду  Івано-Франківської області, за адресою: 78501, м.Яремче, вул.О. Довбуша, 32, Івано-Франківська область. 

З матеріалами даної справи можна ознайомитися у приміщенні Яремчанського міського суду Івано-Франківської області або через підсистему «Електронний суд». У разі неявки в судове засідання, справа може бути розглянута у Вашій відсутності.

Дата розміщення інформації на сторінці Яремчанського міського суду Івано-Франківської області на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет - «05»  лютого 2024 року.