flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повістка про виклик до суду Кузенко Ганну Василівну по цивільній справі №354/669/15

18 січня 2022, 16:04

                                                                                                                   ПОВІСТКА ПРО ВИКЛИК У СУД
     12.11.2021
     У провадженні Яремчанського міського суду перебуває справ 354/669/15. за позовом першого заступника прокурора Івано-Франківської області в інтересах держави в особі Державного агентства лісових ресурсів України, ДП «Ворохтянське лісове господарство» до Поляницької сільської ради Яремчанської міської ради Івано-Франківської області, Гаврищука Ігоря Васильовича, Товариства з обмеженою відповідальністю «Скорзонера», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача-Піддубна Наталія Станіславівна про визнання недійсним та скасування державного акту на право приватної власності на земельну ділянку площею 0,1930 га в с. Поляниця та зобов»язання повернути земельну ділянку з чужого незаконного володіння у державну власність в особі ДП «Ворохтянське лісове господарство»
    Кузенко Ганну Василівну викликається в суд на 31.01.2022 на 11 год 30хв.
    Судове засідання у даній справі відбуватиметься в приміщенні Яремчанського міського суду Івано-Франківської області (адреса: м. Яремче вул. Довбуша,32, Івано-Франківської області, зал судового засідання №2).
    Наслідки нез'явлення за викликом суду.
    В справах   наслідки  нез'явлення на судове засідання осіб, які беруть участь у справі, передбачені ст. 223, 224 ЦПК України статтями 205, 206 КАС України та статтею 185-3 про адміністративні правопорушення.
    З текстами судових рішень, постановлених судом в справі, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєсту судових рішень (http://yr.if.court.gov.ua.), а копії на паперових носіях - отримати в канцелярії Яремчанського міського суду  Івано-Франківської області.

    Суддя Т.Л.Ваврійчук