flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повістка про виклик до суду Грохольської Наталії Володимирівни по цивільній справі №354/419/16-ц

16 липня 2019, 17:28

                                                                                                                       ПОВІСТКА ПРО ВИКЛИК У СУД
     15.07.2019 р.
     У провадженні Яремчанського міського суду перебуває цивільна справа № 354/419/16-ц за позовом Токача Петра Романовича, Токача Миколи Миколайовича до Яремчанської міської ради, Токача Юрія Степановича, Грохольської Наталії Володимирівни, приватного нотаріуса Вірстюка Тараса Васильовича, треті особи на стороні відповідачів, які не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору – приватний нотаріус Питлюк Василь Іванович,орган опіки та піклування в особі виконавчого комітету Яремчанської міської ради про визнання недійсними рішень Яремчанської міської ради, державних актів на право власності на земельні ділянки, довіреності та договору дарування
    Грохольська Наталія Володимирівна викликається у суд в якості відповідача на 01.10.2019 р. на 14.00 год .
    Судове засідання у даній справі відбуватиметься в приміщенні Яремчанського міського суду Івано-Фрнківської області (адреса: м. Яремче вул. Довбуша,32, Івано-Франківської області).
    Наслідки нез'явлення за викликом суду.
    В цивільних справах   наслідки  нез'явлення на судове засідання осіб, які беруть участь у справі, передбачені ст. 223, 224 ЦПК України статтями 205, 206 КАС України та статтею 185-3 про адміністративні правопорушення.
    З текстами судових рішень, поставнолених судом в цивільній справі, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєсту судових рішень (http://yr.if.court.gov.ua.), а копії на паперових носіях - отримати в канцелярії Яремчанського міського суду  Івано-Франківської області.

    У випадку неявки в судове засідання - справа буде розглянута у його відсутності, на підставі наявних у ній даних та доказів.

    Суддя М.В.Польська