flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА!!!Важлива інформація для відвідувачів суду

26 лютого 2021, 15:15

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області повідомляє, що відповідно до   постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» , постанови Кабінету Міністрів України від 09.12. 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 17.02.2021 року №104), продовжено карантин на всій території України до   30 квітня 2021 року.

Крім цього, починаючи з 00:00 год. 26 лютого 2021 року на території Івано-Франківської області діють заборони і обмеження «червоної карантинної зони».

         Згідно наказу Яремчанського міського суду №02-01-12 від 26.02.2021 року у суді продовжено до 30 квітня 2021 року особливий режим роботи із певними карантинними вимогами, заборонами та обмеженнями, зокрема:

  • призупинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду,
  • заборонено пропуск до приміщення суду осіб, які не є учасниками судових засідань ;

     3) рекомендовано учасникам процесів:

-  всі документи, що стосуються розгляду справи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення із судовими справами тощо) надсилати на адресу суду поштою або електронною поштою на електронну адресу суду inbox@yr.if.court.gov.ua

-  утримуватися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності ознак захворювання (слабкість, кашель, утруднене дихання, біль у горлі, лихоманка) або/та якщо члени Ваших сімей хворіють чи мають ознаки захворювання.

- подавати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в матеріалах справи матеріалами.  

      На час карантину, з метою попередження розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних гострою респіраторною хворобою COVID-19, у приміщенні  суду введений      ОБОВ'ЯЗКОВИЙ МАСКОВИЙ РЕЖИМ.

            ВХІД     ДО    СУДУ     БЕЗ    МАСКИ  І  РУКАВИЧОК    СУВОРО ЗАБОРОНЕНО.

         Прийом документів у громадян без маски і рукавичок  здійснюватись   НЕ БУДЕ.

          Просимо з розумінням поставитись до тимчасових профілактичних заходів.