flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Яремчанського міського суду Івано-Франківської області продовжують перераховувати частину своєї щомісячної винагороди на підтримку Збройних сил України

07 жовтня 2022, 10:39

   Вже понад сім місяців триває героїчна боротьба українського народу за суверенітет та незалежність нашої держави.

   В умовах збройної агресії Російської Федерації проти України судді, залишаючись вірними присязі народові України, всіма можливостями забезпечують безперервність здійснення правосуддя в умовах воєнного стану.
   Суддівська спільнота розуміє, що в умовах війни Збройні сили України, сили територіальної оборони, волонтерські та благодійні організації потребують грошової підтримки.

   Судді Яремчанського міського суду Івано-Франківської області продовжують перераховувати частину своєї щомісячної винагороди на підтримку Збройних  Сил України. Відповідне рішення про те, що до завершення воєнного стану частина суддівської винагороди передаватиметься на користь армії було прийнято суддями  на заборах суддів ще у березні 2022 року.

    За період з березня по вересень 2022 року суддями Яремчанського міського суду Івано-Франківської області перераховано на підтримку Збройних сил України 322 591 гривню.


    Все буде Україна! Слава Україні!

    Пресслужба