flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники управління Служби судової охорони в Івано-Франківській області та ТУ ДСА України в Івано-Франківській області завітали до Яремчанського міського суду

12 листопада 2019, 11:39

06 листопада 2019 року, з робочим візитом завітали до Яремчанського міського суду Івано-Франківської області заступник начальника управління Служби судової охорони в Івано-Франківській області Михайло Кушнірик, працівники управління, а також завідуючий сектором з питань управління об'єктами державного майна  територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області Володимир Сушко.

На спільній нараді з керівництвом Яремчанського  міського суду Івано-Франківської області Михайло Кушнірик проінформував, що працівниками служби судової охорони буде забезпечено підтримку порядку в приміщені суду та здійснюватиметься належне  реагування на порушення громадського порядку при розгляді справ судом, а також вживатимуться заходи для припинення проявів неповаги до суду. Затримання особи, яка вчинила правопорушення, є одним із способів реагування на вчинене правопорушення. Тому такі особи будуть затримуватися та передаватися працівникам поліції для вжиття відповідних заходів реагування.

Судді, працівники апарату суду, учасники судового процесу чи відвідувачі, перебуваючи в приміщенні суду, мають відчувати себе в повній безпеці. За потреби буде здійснюватися фізична охорона суддів та членів їх сімей.

Починаючи з січня 2020 року будуть оголошені конкурси на заміщення вакантних посад у Службі судової охорони у Івано-Франківській області.

На завершення зустрічі працівники управління Служби судової охорони оглянули будівлю суду, зали судових засідань, кімнату утримання  та інші приміщення суду.