flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа щодо особи, яка підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення за ч1. ст. 119 КК України поступила на розгляд суду

28 січня 2018, 13:45

  Особа Т. всупереч чинному Законодавству України, не будучи зареєстрованим, як суб’єкт господарської діяльності та не отримавши ліцензії інструктора атракціону без погодження Ворохтянської селищної ради, як органом місцевого самоврядування, в кінці 2016 року в смт. Ворохта, неподалік власного господарства, встановив над руслом гірського потічка саморобну канатну переправу з двох стальних канатів.

        28 травня 2017 року особа С. приблизно о 12:30 здійснила переправу по стаціонарному немеханізованому атракціоні в смт. Ворохта. Під час руху особи С.  відбувся розрив стального канату, в результаті чого особа С. впала зі значної висоти до поверхні землі та отримала тілесні ушкодження , що спричинили смерть.

       Таким чином, особа Т. внаслідок злочинної недбалості, не передбачивши розрив стального канату і падінння особи С., під час руху на вказаному атракціоні та смертельного травмування останнього вчинив вбивство особи С. через необережність, що кваліфіковано органом досудового розслідування як вчинення злочину передбаченого ч. 1 ст. 119 КК України.