flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Яремчанський міський суд оголосив судове рішення по справі, передбачене ч.1 ст.164 КУпАП

12 листопада 2019, 17:01

         

          Судом встановлено, що згідно протоколу про адміністративне правопорушення від 14.08.2019 р., Іщенко В.І 14.08.2019 року в м.Яремче по вул.Свободи на території сувенірного ринку, здійснював господарську діяльність без державної реєстрації та без ліцензії, а саме здійснював оплачувану фотозйомку з птахами, які занесені до Червоної книги,Орлан білохвостий, сокіл.

          Суд, дослідивши матеріали адміністративної справи, вислухавши пояснення свідків встановив, що в діях Іщенка В.І. вбачається склад адміністративного правопорушення, передбаченого  ч.1 ст.164 КУпАП, що стверджується усіма отриманими доказами, а саме матеріалами справи.

            Враховуючи зазначені обставини справи, суд дійшов висновку, що для виправлення Іщенка В.І., а також для запобігання вчинення ним нових правопорушень, доцільно застосувати до нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 гривень з конфіскацією на користь держави двох птахів: орлана Білохвостого та Сокола, які передані на тимчасове зберігання в Карпатський природний національний парк.