flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Яремчанський міський суд розглянув клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту

16 грудня 2019, 16:12

16.12.2019 року до Яремчанського  міського суду  Івано-Франківської області надійшло клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту громадянину С. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 13.12.2019 року в с.Поляниця, біля магазину «Карпатський продукт» підозрюваний перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, безпричинно вчинив словесний конфлікт із громадянином Б. та висловлювався в його сторону нецензурними словами.  Під час словесного конфлікту підозрюваний діючи умисно, грубо порушуючи громадський порядок, з мотивів явної неповаги до суспільства, демонструючи свою зневагу до існуючих правил і норм поведінки в суспільстві,  з особливою зухвалістю витягнув з внутрішньої кишені куртки спеціальний засіб для нанесення тілесних ушкоджень - гладкоствольний самозарядний пістолет, призначений для відстрілу патронів несмертельної дії з еластичною (гумовою) кулею ударно - травматичної дії і спрямувавши  його в сторону громадянина Б. здійснив один постріл в область грудної клітки.

Продовжуючи свої хуліганські дії  підозрюваний наніс декілька ударів кулаками по різних частинах тіла громадянину Б. чим спричинив тілесні ушкодження.

Розглянувши клопотання слідча суддя задовольнила клопотання та застосувала щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Прес-служба суду.